CP-Vegan-Hycklare

CP = Den aktiva agenten i spontana ultra-normativa (latin: ultra ’på andra sidan om’) handlingar som klassas som vansinniga, vulgära eller allmänt smaklösa
Vegan = Modern asket som drar fram skuldkänslor hos andra människor genom sin blotta existens då de inte stödjer systematiskt förtryck, förföljelse och folkmord.
Hycklare = kontra-revolutionärt skällsord som används av reaktionärer för att trycka ner progressiva människor som upplever det besvärligt att leva helt renlärigt i nuvarande social kontext (Ett skithåls främsta vapen).

Osalig Röra

Kategori: Allmänt

Då var det dags igen. Det har blivit så oerhört tråkigt att laga mat på sistone, så jag dokumenterar processen ännu en gång, för att göra det lite mer underhållande. Idag blir det..  En
 
OSALIG RÖRA!

Då det antagligen går att finna i den där Guds bok, bibeln att man bör äta djur.. jag vet iallafall att där i Första Moseboken 2:18 (Genesis) står:
"Herren Gud sade: ”Det är inte bra att mannen är ensam. Jag skall ge honom någon som kan vara honom till hjälp.”.. och sen skapade han djuren för att de enligt människors tolkning skulle bli hans slavar och mannen skulle äta deras as. 
Så rimligtvis är det väldigt saligt att äta och förslava djur, så därför, då den här maträtten, som alla andra här, inte handlar om att äta lik, så bör ju med all logik denna röran var osalig, inte sant?
 
Aja, det här behöver du iallafall:
 
 
Ingredienslista

En klick Mjölkfritt margarin från Carlshamn (Carlshamns mejerier är bra på det sättet, att till skillnad från många andra mejerier så envisas inte de med att stoppa andra animaliska produkter i sitt smör och margarin)
Ett fyrpack Tofukorvar
En burk som det står nåt tjafs om Dairy Free Cheese Flavour sauce på
En gammal purjolök (Inte för gammal)
En röd paprika med konstig form
Vitlökspeppar
Svartpeppar
Vitpeppar
Örtsalt
Risingsbo 2.8% Folköl (Bra för den är billig)
En svart stekpanna som en gång varit orange
En orange kastrull som fortfarande är orange, med inslag av rött
En vit skärbräda
En gammal kniv
En röd stekspade
Sojamjölk
En paket fullkornstagliatelle (för du har diabetes, därför är det bra att äta sina kolhydrater lite nyttigare)
 
 
Steg för Steg
1. Öppna ölen
2. Ta en slurk, men kom ihåg att skynda långsamt med ölen, detta är vitalt för receptets succé
3. Hacka den konstig formade paprika i bitar som du finner estetiskt tilltalande, de får inte vara för stora dock. 
4. Repetera processen för Purjolöken, var försiktig dock, de där bladen ser otäckt lika papper ut. 
5. Skär korven i biten också vetja! Inte för stora där heller
6. Släng i en klick mejeriprodukt från den blåvita paketen
7. När mejeriprodukten smält, hiva i allt du hackat under rop och skratt
8. Medans det fräser, bli smått uttråkad, gå och hämta din laptop och ta ut den i köket så att du har något att lyssna på medans du lagar. Smaken är som baken, men med den här spellistan kan det aldrig gå fel 
9. När du känner att innehållet i stekpannan är tillräckligt fräsigt, häll i en drös av sojamjölken i den svarta stekpannan som en gång varit orange och skratta gott, sådär som bara tjocka människor kan göra. 
10. Nu är det dags att slänga i några teskedar av ostsås-pulvret, jag hällde i 5 st. skedar. 
11. Inse att fem skedar kanske är lite för mycket, i med lite mer mjölk. 
12. Rör om regelbundet i stekpannan, så att... öh.. för att man skall göra så. 
13. Lite kryddor på det? I med kryddor bara! Snåla inte! 
14,Nu borde du ha druckit ungefär halva ölen, om du gjort som jag sagt. Det innebär att det är dags att ta bort stekpannan från plattan. Såsen är lagom tjock och så. 
15. Eftersom du var klipsk nog att notera att jag inte börjat koka upp vatten till pastan så har du förstås gjort det själv, släng i en 3-4 tagliatelle-bollar och häll i lite örtsalt. 
16. Drick upp den resterande ölen medans du väntar på att pastan skall koka. 
17. Släng upp allt på en tallrik, nu bör du ha något som ser ut som spaghetti täckt i en krämig spya. Klart! 
18. Ät. 
19. Nu hoppas jag att du läste hela receptet innan du provade det här själv, det blev nämligen inte särskilt gott, fullt ätligt och ganska okej, men inte nån Daalröra precis. Men eftersom du är en man så smakar du inte av under tiden, eftersom du tar ansvar för dina handlingar och har tagit till dig mottot "Gör om. Gör rätt". 
 
Eventuellt kan det vara en idé med lite mindre kryddor, kanske potatismjöl istället för fejkostpulver... att komma ihåg en vegetarisk buljongtärning i såsen. Eller kanske ha i djur istället för tofu, men sånt sysslar vi inte med här. 
 
Död åt Gud!