CP-Vegan-Hycklare

CP = Den aktiva agenten i spontana ultra-normativa (latin: ultra ’på andra sidan om’) handlingar som klassas som vansinniga, vulgära eller allmänt smaklösa
Vegan = Modern asket som drar fram skuldkänslor hos andra människor genom sin blotta existens då de inte stödjer systematiskt förtryck, förföljelse och folkmord.
Hycklare = kontra-revolutionärt skällsord som används av reaktionärer för att trycka ner progressiva människor som upplever det besvärligt att leva helt renlärigt i nuvarande social kontext (Ett skithåls främsta vapen).

Wurst von Strigoi (Krovs Stroganoff)

Kategori: Allmänt

Som ni alla är bekanta med så håller jag ju på en del med demonologi och andebesvärjande och så, då jag, genom bergspredikan insett att jag som människa är otillräcklig. Jesus kanske inte avsåg att vi skulle börja åkalla demoner för att hjälpa till istället dock... men men, det innebär att jag gladeligen använder sådant som inte andra tror på i min matlagning.

Oavsett, dagens ingredienser är ahem, korvar gjorda på såkallad Strigoi, för er som inte är bekanta med Strigoi så sammanfattar wikipedia dem såhär:

"In Romanian mythology, strigoi are the troubled souls of the dead rising from the grave."
 
Så det handlar alltså om vandöda östeuropeér, och just i detta fallet har jag valt att att tolka veganism som "Inte äta djur" och levande döda vampyrtyper är ju monster och inte djur, alltså är det okej att äta dem. 
Det här behövs varjefall:

 
3 Deciliter sojamj....sojadryck
Basilika
Ett antal matskedar tomatpuré (På bilden är de i en tub)
Tre matskedar vetemjöl
Salt
Svartpeppar
En burk svampinjoner
En mald och sammanpressad Strigo-vampyr, Även känd som A&As JÄTTEKORV som mättar många
Vitpeppar
En Paprique
Jättemånga nedmalda paprikor i en påse (Paprikapulver)
En gul lök
Sojagrädde
 
(Läs gärna receptetet med Per Gahrton-tonläge för ökat nöje.
 
1. Skjut upp lagandet av maten en dag, då ditt kök är fyllt av tjecker, slovaker och allsköns pack. 
2. Överväg att ringa Gyllene Gryning för att hjälpa dig ha "ditt" kök i fred
3. Slå bort den idén
4. Gör en redning genom att slänga de tre matskedarna vetemjöl i en bunke, fyll på med lite vatten och rör om sådär 3-4 gånger.
5. Gråt en skvätt över tingens förgänglighet, de stackars negrerna i Afrikatt och alla andra orättvisor här i livet samtidigt som du hackar löken
6. Hacka sedan paprikan i lagom stora bitar
7. Häll olja gjord på oliv ner i den orangea stekpannan
8. Fräs lök och paprika i oljan
9. Öppna upp konservburken med en konservöppnare
10. Häll ner 75% av svampinjonerna i den fräsande paprikalökröran (Spar de kvarvarande svampinjonerna till ditt kommande projekt "Herrens Kruka"
11. Häll på paprikapulver i paprikalökröran
12. Låt det fräsa ett tag
13. Häll ner 2 matskedar tom matpuré
14. Häll ner sojamjöl...sojadrycken och redningen du gjorde i början.
15. Bli missnöjd med färgen och ta i en sked pur tomat é till.
16. Krydda hejvilt vet jag
17. Nu är det så här, att medans du gjort allt det andra har du även lyckats hacka korven.
18. I med korven!
19. Äh vafan, i med sojagrädden också vet ja.  
20. Rör om tills det inte är tydlgt vad som är grädde och vad som är... öh.. det andra. (Blanda mao.)
21. Dra dig till minnes vad som hände sist du lagade mat, där det inte var tillräckligt kryddat.
22. Krydda lite mer
23. Be en bön till de mörka gudarna om att det skall smaka gott
24. Smaka
25. Yay! Det smakade gott!
26. Kom på att du har helt glömt att koka ris nu.. ät med två frökornsmackor istället.


Ser det ut sådär så har du gjort rätt


För den skarpögde
Du kanske noterat att i titeln står det inte "Korv Stroganoff" utan "Krovs Stroganoff?". Jag upptäckte den här missen för ett tag sedan, men då jag tyckte att uttrycket krovs hade en ganska bra klang så valde jag att behålla det. 

Originalrecept:
http://vegania.net/grytor.html

Kommentarer


Kommentera inlägget här: